top of page

Om mig...

Jag som driver företaget heter

Helén Bergenbrant...

Är utbildad till Cert. Massageterapeut, samt Aukt. Andningsterapeut enligt Lotorpsmetoden vid Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping.

Har även gått 3-årig TCM-utbildning vid Akupunkturakademin i Stockholm. Blev färdig Akupunktör 2013 efter avslutad praktik i Kina, på Beijing Xuanwu District TCM Hospital.

Jag har även mer än 20-års erfarenhet som undersköterska.

Jag erbjuder dig en professionell behandling utefter din efterfrågan och dina önskemål. Vi skräddarsyr din behandling gemensamt för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, och har därmed patient- och ansvarsförsäkring.

Mottagningen är ren, fräsch och uppfyller Socialstyrelsens hygienkrav. Jag har tystnadsplikt och arbetar under etiska regler. Det innebär att du som kund/patient har en trygghet och kvalitetsgaranti.

Jag har en holistisk syn på människan vilket återspeglas i mina

behandlingar. En holistisk behandling utvecklar din självkännedom så att du förstår din kropp och vet när du behöver förebygga besvär, eller hur du ska hantera dem du redan har. Jag jobbar intuitivt, och blandar traditionell västerlänsk med österlänsk filosofi.

Helt enkelt att se helheten...

bottom of page